Team

Adviseurs in bedrijfsovernames:
gebundelde expertise & stabiliteit

Doorheen de jaren realiseerden wij bedrijfsovernames van KMO’s in tal van sectoren. Onze mensen combineren hun ruime ervaring binnen de overname- en financiële markt met een persoonlijke en discrete aanpak.

Maak een afspraak

Created with Sketch. Onze overnamebemiddelaars combineren jarenlange ervaring met een persoonlijke en discrete aanpak. Created with Sketch.

Meet the team

Marc

Marc Van Gorp

Vennoot-Bemiddelaar

Marc Van Gorp is licentiaat in de toegepaste economische wetenschappen. Na zijn werkervaring als auditor bij KPMG legt hij zich als adviseur bedrijfsovernames bij Atkinson sinds 1993 vooral toe op de dossiertechniciteit, waarderingen en begeleiding van overdrachten. Meerdere tientallen bedrijfsoverdrachten in diverse uiteenlopende sectoren heeft hij de afgelopen 30 jaar mee begeleid en gerealiseerd. Marc bouwde door de jaren heen een zeer ruime ervaring op in de overdracht van accountants- & boekhoudkantoren.

Erkenning BIV: 502284

0478/31.52.64

marc@atkinson.be

Koen

Koen Hofmans

Vennoot-Bemiddelaar

Koen Hofmans is licentiaat in de toegepaste economische wetenschappen en handelsingenieur. Hij kan terugblikken op een mooie carrière bij Bank J.Van Breda, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de dossiers familiale opvolging en overdracht. In 2013 maakte hij de overstap naar Atkinson. Zijn 30 jaar ervaring in de KMO-wereld gekoppeld aan zijn financiële expertise vormen de ideale mix om ondernemers succesvol te begeleiden bij hun bedrijfsoverdracht.
Koen is ook secretaris van de Beroepsvereniging voor Overnamebemiddelaars (BVOB), die de kwalitatief betere onafhankelijke overnamekantoren groepeert.

0471/69.44.25

koen@atkinson.be

Overnamebegeleiding
op KMO niveau